25 Ocak 2011 Salı

ROC cilt ürünleri ve golden lady pudra

bu Roc ürünlere zincirlerimi kırıp sahip olduktan sonra kendime çok kızdım .
bu markaya karşı nedendir bilinmez hep bir önyargım vardı,dolayıysla hiç düşünmediğim ve uzak kaldığım bir marka idi,oysa ne büyük zayifet imiş benim için diyorum şimdi ...
sebamed  likit yüz jemizleme jeli kullanıyordum .memnundum ama karmadan kuruya dönük cildemde aşırı kuruma yapıyordu ve sebamed sonrası yüzümün gerildiği aşikardı:(
 biter bitmez,gayri ihtiyarı bir mağazada gezinirken, tutup kolumdan görevli roc için saydırmaya başladı ,peelingi hatta denedi yüzümde:) 
suyla köpüren yüz temizleme  jelini önerdi cildime kuruluk olduğu için (öncesinde cilt analizi de yapıldı) ve bu ürünün yıkama sonrası kuruluk yapmayacağını belirtti ..gerçektende diğer kullandıklarım arasında en az kuruluğu yapabilen ve köpüren tek ürün oldu:)) ^^ROC gel nettoyant moussant^^
gelelim peeling'e ,jel ile yıkadığım yüzümden peeling esnasında sanki kirli derilerim çıkıyor:)) yuhh diyorum ..
peeling sonrası kuruluk yaşattırmayan ,nemlendiren ve yumuşaklık veren bir peeling ,^^Gommage douceur gentle exfoliatıng cream^^haftada 1 kez yapıyorum masaj şeklinde 30 saniye kadar ve ılık su ile duruluyorum bitiyor:)
benim gibi karmadan kuruya dönük ve kuru ciltlere tavsiye edilir ..
ürünlerinin fiatlarını hatırlamıyorum inanın ama çok yüksek meblağlar değiller biliyorsunuz bu marka özellikle,2 alana 1hediyesi vardı ve ben sıkılaştırıcı tonik seçmiştim..


 ve golden lady terracotta pudra,evet bilindik bir marka değil ama benim standnı görünce sempati duyduğum bir marka bu :)
resimde gördüğünüz gibi mat ve sedefli alternatifleri sunulmakta ve kapatıcılık (orta düzeyde) aynı zaman da hafif tonlarda bronzluk sağlayabilen  ince yapılı bir ürün,içinde E vitamini bulunduruyorbu 15 nosu ve çok seviyorum, bugün içinde bu pudra ile yaptığım bir makyajıda görebileceksiniz ..
peki ben ürünle başka neler yapıyorum,açık tonlar sedefli olan aydınlatmada yapabileceğimiz 2 renk!
diğer 2 koyu tonlar ise,kontürleme yapabileceğimiz 2 renk ,dolayısıyla 1 tek  ürünle ile kontürleme işlemimi yapabiliyorum ,artı 2tarafı ayrı ayrı  allık olarata kullanıyorum ,eğer pudrayı kullanmadıysam zeminime ,
bazen fırçamı daldırıp içine hepsine bulayıp yine allık olarak kullanıyorum.
kutusunun üzerinde ıslak ve kuru  olarak belirtilmiş ama ben denemedim ..benim için çok amaçlı ve çok yönlü bir ürün olup ,son günlerde severek kullandığım bir üründür..fiatı 14 tl :)


kayısı yağını ise (orijinal kayısı çekirdeği yağı  olmalı )
göz bakımım için aldım ,kırışıklık önleyici etkisi için,henüz göz kremim bitmediği için kullanamıyorum ama gün içinde 1 kez de olsa kullanmayı düşünüyorum,hatta kuru olan tenime bile süreceğim bu soğuk kış günlerinde:)
ben bir arkadaşımın tavsiye ve övgüsü ile edindim bu  yağı,umarım etkili olur ..elbette mucize beklemiyorum hele ki kısa vade de ve düzensiz beslenmem ile:(

ama elimden geleni yapıyorum ve küçük mucizelere inanmak istiyorum :)))
5 tl




5 yorum:

  1. memnun kaldığın bir ürünü bulmak çok güzel,cicilerini güle güle kullan..benim cildimde seninkinin tam tersi:)karmadan yağlıya dönük..

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan cnm ;)

    YanıtlaSil
  3. Roc ürünleri, çevremde tanıdığım pek çok kişiye güneş lekesi yaptı; hatta güneş koruyucu olarak kullanılanı bile! O nedenle ben ömrümün sonuna kadar kullanmayı düşünmüyorum. Sana da dikkatli olmanı tavsiye ederim. En ufak bir çil bile görürsen, kullanmayı bırak.
    Ama diğer ürün süpermiş, hem far, hem pudra, hem bronzer, hem allık! Daha ne olsun! :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  4. tşk ederim arkadaşlar ..
    tannesi ,ürktüm,nemlendiricisini vs hiç almayayım öyleyse,bunları gece kullanıyorum ve temizleyip iyice yatıyorum ,sorun olmaz bu şekilde de..uyarın için tşk ederim ..

    YanıtlaSil
  5. kayısı cekırdeği yagınınnnamını da duydum
    olumsuzlukalrını da.
    kullanınca yorumalrını beklıyor oalcagım.

    YanıtlaSil