27 Ocak 2012 Cuma

Megan Fox Makyajım



Beğendiğim ünlüler arasında,en son ülkemiz ziyareti sebebi ile Beyaz show 'da izledim onu aşırı zayıflığı dışında hayal kırıklığı yaşamadım..Sonuçta beklentilerimi bu anlamda fazla tutmuyorum,nihayetinde ünlülerde insan,her ne kadar boya
küpüne girmiş ,estetiğin taaa dibine vurmuş olsalarda.En çok ilgimi çeken de eşine ve evliliğine duyduğu bağ beni çok etkiledi.'vay behhh! ' dedirtti hani;)




Makyaja gelicek olursak ,kişiye has bir makyaj stili değil bu makyaj,aslında bir çok ünlünün stili olan bir tarz ama taşıyanlar arasında öne çıkan Megan Fox!!
Makyajdaki tek farklılık ve püf noktası dore -altın tondaki farın,kaş kemiği üzerinden geçip göz pınarı hizasına -burun başlangıç kemiğine doğru inmesi. Göz pınarının aydınlatılması ile de bu detay göze çarpıyor...Uzun zamandır  makyaj yapmadığım için hafif tırsarak el attığım fırçalarımı anladım ki  özlemişim..


Sevgiler..




5 yorum:

  1. Çok hoş ve doğal olmuş. Dore pek kullanmasam da beğendim ;)

    YanıtlaSil
  2. Nerelerdesin Nil ya cok uzun zaman oldu ozlemisiz canİmmm

    YanıtlaSil
  3. serap, seni gördüğüme sevindim:) biraz ara vermek iyi geldi,eskisi kadar aktif omasamda zaman zaman uğramaya çalışıyorum buraya;)

    YanıtlaSil
  4. merhabaaa,

    Cok hos bir blogun var canim, yeni takipcin oldum ben ! =)

    Makyajin cok guzel olmus! Su Megan Fox guzel olmasina guzelde benim gozumden bayaa bir dustu.. Istanbul hakkinda ben Istanbulu kasaba olarak biliyorum demesiyle birden gozumden oyle bir dustuki..

    Daha New Yorklar yokken Istanbul vardi ama iste bilene

    Neyse canim
    ben sevgilerimle optum,

    zeynnepp.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Nilcim cok tsk ediyorum, Ben de seni cok begeniyorum !

    Coktan beri post yapmiyordun sanirim, özlemisim ;)
    Makyajlarin ve ürünlerin hep güzeldi diye hatirliyorum ;))


    Xx özlem

    YanıtlaSil